Horia


Totul a început acum mulţi ani, când a atins prima dată clapele pianului… şi de atunci se află într-o continuă călătorie.

După ce începutul a fost făcut prin intermediul pianului, instrument pe care l-a studiat şi la Liceul de Artă Suceava (clasele I-VIII), a descoperit chitara şi posibilitatea de a face şi un gen de muzica diferit de stilul cult. În prima fază doar la nivel de divertisment, situaţia s-a schimbat odată cu trupa Odyssey, alături de care a activat începând cu anul 2001 (chitara, backing-vocals). Ulterior, alături de alţi instrumentişti şi solişti, a susţinut numeroase concerte în Suceava şi în ţară, ca solist vocal, chitarist, bassist, clăpar şi tobar.

Un alt capitol important pentru activitatea sa muzicală este trupa Ceilalţi, din care face parte încă de la fondarea acesteia, în anul 2005. Prezenta sa alături de Ceilalţi (creTzu, Vikloth şi Boogie) nu a fost întâmplătoare, Horia avand deja o exeprienţă de caţiva ani în Hip-Hop. Alături de ei a participat la realizarea celor două albume ale trupei: (2006) 89 şi (2007) Se anunţă soare. De asemenea, a participat şi la alte proiecte individuale ale lor sau ale altor artişti de gen.

În perioada decembrie 2005 – iulie 2006 a făcut parte din cover-band-ul The Light Fantastic (Bucureşti) alături de care a susţinut mai mult de 100 de cântări în cluburi din Bucureşti, ocupând posturi diferite (chitară, bass, backing vocals), cunoscând şi având ocazia să cânte cu instrumentişti şi vocali valoroşi, din ţară şi nu numai.

În august 2006 s-a alăturat trupei Evo (Bucureşti) alături de care a avut o activitate intensă, până în februarie 2008. Au fost prezenţi în cadrul (2007) Stufstock 5, (2007) Hard as a rock şi alte evenimente unde au cântat alături de trupe cum ar fi Iris, Timpuri Noi sau Raza. Au realizat EP–ul independent Departe de nori (lansat în Club B52 Bucureşti în noiembrie 2007) alături de videoclipul piesei Departe de nori, material ce s-a bucurat de o promovare foarte bună în media din România.

În februarie 2008 a decis să realizeze singur un proiect muzical. Aşa a apărut maxi-single-ul Never forget lansat în iunie 2008, un material independent, un produs în totalitate Horia, care anunţă primul album, ce trebuia lansat la sfârşitul anului 2008. Pe acest matrial a avut ocazia să lucrez cu DJ Skid (Ad Literam / Da Hood).

ViKloth

A învăţat puţin din viaţă, dar speră să-și însuşească esenţialul cât mai repede. A simţit fiorii muzicii ascultând anumite piese şi și-a dat seama că este o binecuvantare. S-a pus pe făcut piese dintr-un egoism altruist. Dacă la început timid şi rudimentar, cu timpul seriozitatea a crescut direct proporţional cu pasiunea. Ambiţia s-a este alimentată de rolul mesajelor, usurinţa cu care muzica ajunge la ascultători şi capacitatea ei de a alina, distra şi împinge la gândire. Privind în urmă simte că a durat cinci ani să învețe alfabetul, iar acum poate să se apuce de scris.

creTzu


creTzu aka Cascarino aka Nelu activează  în branşă neoficial din anul 1999 când împreună cu câţiva colegi de clasă, o orgă şi un casetofon rusesc, proprietatea bunicii, formează „trupa” SgKiD şi înregistrează „albumul” „2×3 beţivi” pe o casetă rusească, cu un microfon achiziţionat în urma unei chete. Prima piesă „oficială” şi primul contact cu un studio adevărat vin în 2003, odată cu piesa „Fiasco” al cărui nume spune destule. După câteva piese lucrate împreuna cu ArTiStul, în 2004 se începe lucrul pentru albumul „Vârstele timpului”, care întarzie destul de mult încât să nu mai fie în concordanţă cu progresul „profesional” al băieţilor. Anul 2005 aduce şi înfiinţarea trupei Ceilalţi în componenţa principală ViKloth, Boogie şi creTzu pentru ca la scurt timp să se alăture şi Horia, James pe atunci. 2006 înseamnă primul album „Ceilalti – 89” şi primele reuşite la nivel local, culminând cu o lansare ce reuşea să strângă un numar impresionant de persoane. „Se anunţă soare” este materialul care apare în 2007, promovat de un videoclip la piesa „Secretul” ce poate fi încă vizinoat pe posturile locale de televiziune. Anul 2008 aduce un EP „creTzu şi Horia – Universal valabil” şi materialul „Ceilalţi trei”, cântări şi aparţii la emisiunile de specialitate. În 2009, creTzu contribuie la doua piese de pe albumul lui „ViKloth – Măcar zic ceva” şi la maxi-singleul „Ceilaţi – Vărsat de vânt” care beneficiază de un nou videoclip la piesa „Vom trece peste” împreună cu Ciuraru. Este anul când se începe lucrul pentru primul album solo , „Echilibru” lansat în luna mai împreuna cu un videoclip la piesa ” Ultimele resurse “.